View Single Post
Staro 25.06.2013., 23:48   #33974
droja
Registered User

Datum registracije: Jun 2013
Danas 18 gore a 19 dolje, ali pješke. Bicikl se pokvario pa iskoristio priliku za pačiće provodat po gori. Tko ima kćer od 5 godina i 18 dana a da se popela do Puntijarke?!

E sad, sreli smo par biciklista, doista to vrlo nezgodno izgleda iz perspektive pješaka kada 4 biciklista jure prema tebi a neki baš i ne vladaju bajkom. Uspore oni ali to nije to. Ova 4-orica su bila O.K. još, bilo je likova u punoj brzini kraj nas 18-kom, došlo mi je da jednog štapom srušim.

Pa, budući da volim i jedno i drugo, i planinarenje i spust bajkom, moj savjet bi bio: usporiti na brzinu ljudskog hoda, i ne treba očekivati da se planinari moraju maknut, dok se planinari ne prođu a onda opet full gas.

Bit će sve O.K. na taj način. Kome se ne sviđa, ima brate staza koje nisu planinarske. Pogotovo ne vikendom i praznikom, i pogotovo ne ovim prometnijim stazama.

Inače, nalijetao sam na planinare pri spustu po makadamu (cesti) koji nisu htjeli napravit prolaz da možeš proći, očito je određeni profil ljudi nazočan u obje skupine.
droja je offline   Reply With Quote