Citiraj:
Autor MAGARAC
Puno stroze je sve sad. Presretaci, vise kamera a nema ni ono, imam sam 100kn jer moze tak. Nema to usporedbe s onim kad sam ja pocinjal vozit tam jos 97me. U tom smilsu mislim na texas drzavu mada se i u drugim stvarima situacija poprilicno popravila u usporedbi sa tim nekim vremenima.
Koliko ide GTR na Grobnickoj ravnici?
Meni se jucer na autoputu prije Zaboka izvrtila malo starija petica pred nosom. Kisa je padala abnormalno i jednostavno ga je diglo. Sreca da nije lupil u nist jer nije isao brze od 100. Fascinantni su mi takvi tipovi. Pile od auti a gore gume koje ne vrijede vise od 20kn.
|
To s gumama nitko normalan nemre shvatit... I to je taj Texas o kojem govorim - tu presretači niš ne pomažu (a ja i dalje čekam taj dan kad ću vidjet da su skinuli nekog koji tipka SMS/mail na autoputu i vijuga lijevo-desno...).
Pa sa srednjom mapom (550ks - bilo je prevruće pa nisam htio ga tjerat na više bara i 570/580ks), nikako idealnim izlazima iz rupe ili zavoja, te vrućinom na kojoj se osjetilo da auto ne vuče kak inače zna, bilo je oko 200-205 prije zagrebačkog te 220-225 prije jedinice (ciljna).
Sad je napokon stignul novi usis pa bu auto napokon išel na ciljanih 620ks a ja se nadam da će bit neki track-day u jesen pa da mogu popraviti glavne greške u vožnji.