View Single Post
Staro 24.06.2013., 23:13   #442
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Da nije to mozda do one nove metode rootanja?
Mozda bug ako ga tak rootas?
Cudno mi je da ti odjednom krepao.
Nema to veze sa time. Mob je jednostavno mrtav. Ne prepoznaje ni nekoliko punjača, nema hard reseta, ništa. D.E.D.

Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Kad sam napisao garancija, mislio sam na to da ima garanciju koju možeš provesti. Zato sam i napisao garanciju.
BTW: kako si se dočepao tog uređaja za 1500kn novog i s garancijom?
T-Mobile XL tarifa.

Citiraj:
Ne vjerujem da postoji danas itko tko nema doma mobitel koji ne koristi/stoji/višak a ne isplati ga se prodavati, ili baš u tu svrhu stoji kao tebi.
Upravo to. Ja imam sve svoje stare Nokije jer ih nikada nije imalo smisla prodavati, a sada dobro dođu

Citiraj:
Pa i ja i ti znamo da nije isto imati mobitel koji ti se prije isteka garancije crkne, ne da se pokvari pa ajde guras nego crkne. Ili neki mobitel koji te super služio i istekne mu garancija...
U svakom slučaju, dobro je imati garanciju

Citiraj:
sudden death sindrom
Kako uopće drugačije doći do death sindroma nego sranje podrškom za taj model ?
A čuj, i SGS3 je patio od tog sranja, koji je ipak übersuperdüpper

Citiraj:
Nisam nijednom niti približno rekao ista o bilo kojoj drugoj marci, niti modelu.
Nijednom nisam aludirao na sony, nego na sony z.
I eto, crko Maršal, ko mu ebe mater

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
HTC Desire

Nepoderivo cudo sa muljavom kamerom

A sto se svi cude iscudavaju kad nesto crkne, hebote tehnologija sve kompleksnija i kompleksnija oni koriste sve jeftinije i jeftinije materijale kad pridodas tome masovnu proizvodnju neovisno koliko ti to platio otici ce, hebote kad se sjetim stare ves masine gorenje, nikakve digitalije nikakve gluposti mesarila je 25godina, sad u zadnjih 5 godina promjenili skoro 3komada

Pomirite se sa time da ce mozda crknut mozda nece
Ma i tih Desirea je bilo krepanih more Velim još jednom, bitno da ima garantiju nekakvu važeću, a ne nekakvu pismenu preko nekakvog CAPS LOCK trgovca
Brko je offline