Citiraj:
Autor warlock25
Da nije to mozda do one nove metode rootanja?
Mozda bug ako ga tak rootas?
Cudno mi je da ti odjednom krepao.
|
Nema to veze sa time. Mob je jednostavno mrtav. Ne prepoznaje ni nekoliko punjača, nema hard reseta, ništa. D.E.D.
Citiraj:
Autor kasko
Kad sam napisao garancija, mislio sam na to da ima garanciju koju možeš provesti. Zato sam i napisao garanciju. 
BTW: kako si se dočepao tog uređaja za 1500kn novog i s garancijom?
|
T-Mobile XL tarifa.
Citiraj:
Ne vjerujem da postoji danas itko tko nema doma mobitel koji ne koristi/stoji/višak a ne isplati ga se prodavati, ili baš u tu svrhu stoji kao tebi.
|
Upravo to. Ja imam sve svoje stare Nokije jer ih nikada nije imalo smisla prodavati, a sada dobro dođu
Citiraj:
Pa i ja i ti znamo da nije isto imati mobitel koji ti se prije isteka garancije crkne, ne da se pokvari pa ajde guras nego crkne. Ili neki mobitel koji te super služio i istekne mu garancija...
|
U svakom slučaju, dobro je imati garanciju
Citiraj:
sudden death sindrom 
Kako uopće drugačije doći do death sindroma nego sranje podrškom za taj model ?
|
A čuj, i SGS3 je patio od tog sranja, koji je ipak übersuperdüpper
Citiraj:
Nisam nijednom niti približno rekao ista o bilo kojoj drugoj marci, niti modelu.
Nijednom nisam aludirao na sony, nego na sony z.
|
I eto, crko Maršal, ko mu ebe mater
Citiraj:
Autor Gjurovski
HTC Desire
Nepoderivo cudo sa muljavom kamerom
A sto se svi cude iscudavaju kad nesto crkne, hebote tehnologija sve kompleksnija i kompleksnija oni koriste sve jeftinije i jeftinije materijale kad pridodas tome masovnu proizvodnju neovisno koliko ti to platio otici ce, hebote kad se sjetim stare ves masine gorenje, nikakve digitalije nikakve gluposti mesarila je 25godina, sad u zadnjih 5 godina promjenili skoro 3komada
Pomirite se sa time da ce mozda crknut mozda nece 
|
Ma i tih Desirea je bilo krepanih more

Velim još jednom, bitno da ima garantiju nekakvu važeću, a ne nekakvu pismenu preko nekakvog CAPS LOCK trgovca