Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne, za frendove, rodbinu i poslovne partnere u insotranstvu koristim službeni mobitel  one u HR zovem sa svog
Nego, za to sve što si nadrobio koristiš ISKLJUČIVO smartphone? Od toga svega koristim samo Viber na mobu.
Koristim skype na kompu.
Ovdje pričamo o aplikacijama na smartphoneovima, a ne o tome tko gdje ima frendove, rodbinu i ko ih kada izvlači kad slete sa ceste i u koje doba noći  tako da shvati ti mene kojem to ne treba na mobitelu već na kompu  Jedino, naravno, ako nema netko potrebu, kako kaže Mad Duke, javiti se sa Machu Pichu visoravni ili sa vrha Ajfelovog Tornja "Evo mene ovdje...". No kao što rekoh, svatko ima svoje viđenje komunikacija.
Svejedno, smatram da korisnik bi trebao imati pravo maknuti te aplikacije bez ranijeg rootanja mobitela. Ovako i onako, sve se to ponovno lako da instalirati preko Google Playa, jeltako?
|
Ne koristim isključivo smartphone, ali bit smartphonea je (meni) da ne moram vucarat svagdje laptop ili imat pristup računalu da bih bio dostupan.
Zato sam ti lijepo rekao, da shvatiš i drugu stranu medalje, tj da svi imamo različite potrebe, prohtjeve, a bome i poslove

Recimo ja sam danas baš preko Vibera napravio 5000kn posla, bez pol muke. A da ga nemam, morao bi tu stranku vuć za rukav, tražit po gradu, plaćat kave, itd. Ovako, lakše je objema stranama.
Što se tiče micanja appova iz moba, slažem se, svakom mora biti omogućeno da dobije smartphone onakav kako on želi za sebe, to je isto smisao cijele te priče 'pametnog telefona', da si ga svatko sam prilagodi svojim željama i potrebama. Ja sam tebi reply-ao samo zbog toga da uvidiš i prihvatiš to da postoje razne primjene svih tih messengera, pa i gaybooka, najlakše je do nekog doći ako znaš čim se koristi i gdje je najbrže i najlakše, vjeruj mi, u mom poslu, ljudi su najmrzovoljniji ako ih se inkomodira zivkanjem na kućni telefon, smatraju to narušavanjem privatnosti i slobodnog vremena, dok se nitko ne buni na poruku na fejsu ili nekom messengeru... Jbg, 100 ljudi 100 ćudi

Dakle, suma summarum, neka postoji sva sila appova za komuniciranje na androidu, svatko će koristiti ono što mu treba/odgovara, onaj tko neće, nek briše. Isto tako i za svu silu bloatware appova koji dođu predinstalirani, uninstall i amen.