View Single Post
Staro 30.06.2005., 08:52   #5
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by domy_os
Jesi ti ćorav ili šta? Čovjek je reko da ne želi klokat i točka. Ko kad bi ja reko da mi preporučite skuter od 50 ccm, a ti meni kažeš uzmi ovaj od 125 ccm. Sve ima svoje razloge zašto je tako. I bolje je imat sporiji i stabilniji sistem nego brži i nestabilniji, a time ugrožavaš i vijek trajanja OC-anih komponenti.
a zašto da ne clocka uostalom...??? ako mu je množitelj proca otključan, zašto ne...?? al dobro...

najbolje je imati brz i stabilan stroj...a sto se tice ugrožavanja vijeka trajanja komponenti...daj molim te , ako neki procesor (ajmo uzeti moj npr.) moze trajati recimo 10 godine (moze i vise, ali nije bitno), ja ga ocam na 3.75GHz i tako ga drzim...i recimo da mu se vijek nakon nekog vremena smanji za 5 godine...ti oces meni reci da cu ja ovaj proc furati jos 5 godina..???:confused: ne, necu, max 2 godine, kao i svaki komad hardwarea (više-manje)...pa necu valjda imati p4 3.0 do 2010. godine...??

@mrkonja

stavi fino 2.8V vdimm, stavi latencije 2.0-3-3-x i testiraj...kad bude stabilno, tako ostavi...od max vdimma ti nece biti apsolutno ništa...
masni je offline   Reply With Quote