Ej sad vidjeh temu i mozda je kasno za komentar obzirom da si vec pekao maticnu, ali reci cu ti svoje iskustvo. Imao sam identican laptop, kupljen 2005. Pokvarila mu se maticna nakon god i nesto (jos je bio pod garancijom jer sam imao produzenu) i nakon sto je stavljena ta druga, nakon nekog vremena se javio problem da nisam smio izgasiti laptop jer se nije vise dao pokrenuti.
Problem je bio da se cca. 20 puta zaredom zavrte pa stanu disk i ventilator i onda bi se nakon te sekvence jednostavno ostavili vrtiti bez prekidanja (znaci ne bi se vise zaustavljali) ali na ekranu se bi bilo vidljivo nista tj. i dalje bi bio crn.
Rjesenje sam nasao na nekom spanjoslkom forumu, naime, trebas dobro stisnuti kuciste na gornjem lijevom dijelu oko tipke ESC. Najbolje s dvije ruke, desnom rukom pored ESC i paralelno na desno kojih 10ak cm, a lijevom rukom pored ESC i vertikalno prema dolje kojih 10ak cm. Tom shemom sam se koristio preko 3 god tako da mogu reci da je bila prilicno uspjesna. Nekad bi upalio iz prve, a nekad nakon trece ili cetvrte sekvence paljenja/gasenja ventilatora i diska, ali uvijek sam uspijevao.
Steta ako ti je sad kasno za pomoc, ali ako nisi udesio maticnu, pokusaj sa ovim.