View Single Post
Staro 19.06.2013., 11:15   #33846
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Ovo na slici je negdje prije Alana, u onim sumama iznad, inace cim udjes na Premuzicku eto ti jedan mali zapuh. Ono sto se ne vidi na fotki su tragovi medvjeda na tom snijegu .

Da, pregazio sam Premuzicevu bajkom, gotovo sve je vozivo, zanemarivo malo guranja, ma sto da kazem, prva iga, jedno sto ce sad trebati istrpiti (opravdane) kritike drugih planinara i biciklista kad vide slike i report.
Voznja tuda je naravno zabranjena i novcano kaznjiva.

Inace potegnuo sam bajkom od Senja do Starigrada (Paklenica) preko Velebita.

@De5tr0yer

Ako se oporavis do jeseni, planiram jednu voznju na jugu, klasika - kao sto smo vec isli do Strazbenice i onda spust sa sedla u kanjion V. Paklenice.
Tu varijantu nisam jos odvozio, postoje 2 staze sa Strazbenice prema V. Paklenici, ja sam jucer odabrao onu gadnu, i stvarno sam na trenutke pozelio DH bajk, lik u domu se za glavu primio kad je cuo po kojoj sam se stazi spustio - kaze on sto nisi isao onom drugom...e, pa po toj drugoj cu na jesen kad splasnu ove temperature. Uglavnom, ta bi trebala biti lagana, fluidna i brza (tako ju je domar opisao).
Ma ko se jos boji medvjeda
zelja mi je jednom otic na tu Premuzicevu stazu pa makar i pjeske il da one dijelove di je zabranjeno guram bajk (sa tim imam barem iskustva )
zgmmax je offline   Reply With Quote