U užem su mi izboru Golf 4, Bora, Ibiza. ( čak i Leon i Toledo)
Jučer sam provozao Ibizu načipanu na 130 ks. Strašno kako ide...inače dosta tvrd auto, i sviđa mi se čak.
Ugl., kao i kod svakog polovnog auta tu je doza straha, jer u konačnici možeš završit sa hrpu problema koji se gomilaju, a ti prelaziš nekakvu cifru do koje si planirao ići.
Bio sam na Jakuševcu, gledao sam aute, ugl., 2 - 3 Bore su bile, ali je zato bilo 50ak Golfova, od kojih je pola bilo na stranim tablama. Svi su šatro ispod 200 000 km, svi garažirani, svi servisirani...ma zlatni auti čovijek bi rekao, onako na prvi pogled. A priča je naravno sasvim drugačija...
Unutrašnjost dosta izlizana, vjerojatno ekipa dila nove volane jer su neki kao novi iz tvornice. Ugl., izgubio sam volju totalno, nisam nijednog vlasnika našao uz auto kako je to nekada davno bilo...vec su svi prekupci sastrane i pažljivo motre ako netko slučajno dođe obilaziti auto po drugi put i tako.
Čini se da će moja stara Honda na polugeneralku, i polako opet nakupljat kilometre...
Tražim još nekakvu preporuku, čak sam gledao Clia 2002 nešto 1.4 16v i to, nisam pametan.