Budžet mi je maks makseva 2000kn(sto mi je i maks limit), nejde ni kunu gore, uzimam preko PBZ studentske american expres kartice na 3 rate.
Kupovina u ZG-u, ako imaju dostavu super, ako ne, nije problem, budem to sam pokupio. Od preporucenih ducana vidim da diskont24 ne uzima proviziju za karticno placanje, pa mislim da su najbolji  Edit : Tj. uzimaju al ne toliko za american.
I jos jedno pitanje ovak usput. Biram ja datum kad ce mi skinut novce za prvu ratu ili ce to biti 1. iduceg mjeseca il ce mi odma skinut jednu ratu ili se to s njima dogovorim? -->
Poz, treba mi konfa za sve i svasta, jedina obrada videa ili slika koju radim je u paintu, pa mi ne treba nest ekstremno.
Igre cu naravno igrat, al za pocetak ce mi dosta biti integrirana grafa, a poslije bi si upiknuo neku hd7770, pa na nekoj mid rezi na 22" monitoru igrat, detalji mi nikad nisu bitni u igrama.
Od opreme jedino što imam je hard i to 2,5" od laptopa na 5400rpm, znam da nije bajno, al zbog manjka love i slabog posla mora biti dosta.
Gledajuci prijasnje prijedloge slozio sam vec nesto, al ak imate bolji prijedlog slobodno preporucite. I molim AMD, one intel gxxx opcije izbjegavam.  A i zelja mi je da si upiknem kvad core procesor.
Budžet mi je maks makseva 2000kn(sto mi je i maks limit), nejde ni kunu gore, uzimam preko PBZ studentske american expres kartice na 3 rate.
Kupovina u ZG-u, ako imaju dostavu super, ako ne, nije problem, budem to sam pokupio. Od preporucenih ducana vidim da diskont24 ne uzima proviziju za karticno placanje, pa mislim da su najbolji  Edit : Tj. uzimaju al ne toliko za american.
I jos jedno pitanje ovak usput. Biram ja datum kad ce mi skinut novce za prvu ratu ili ce to biti 1. iduceg mjeseca il ce mi odma skinut jednu ratu ili se to s njima dogovorim?
Zadnje izmijenjeno od: gaggo. 16.06.2013. u 12:33.
Razlog: dodao info
|