View Single Post
Staro 15.06.2013., 17:18   #33758
Okruglica
Ubijate mi flow ;)

Okruglica's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Predobra voznja danas...pardon, dvije voznje

Jutro, Sasa i ja stizemo do tunela, kad tamo sjedi Onyx. Pricekali mi jos par minutica, no nitko nije dosao. Obzirom kak smo spori uzbrdo, mozda i bolje
Na Lugarnici popili pivo, odmorili i odlucili se za 18-20 Sasa je htio 20tku, no Onyx i ja nismo bili za voznju uzbrdo vise
Spust predivan. Blata nema. Grip odlican...gume promijenjene
Napokon sam se malo opustila na Enduru. Jeben bajk...al fakat. FF kaciga je odlicna. Dala mi jos dodatnu sigurnost.
Sasa I Onyx standardno dobri
Nekako smo mi sve odvozili prebrzo i na kraju sam se osjecala kao da sam devetku odvozila...falilo mi spusta i sjeti se Sasa da bi mogli na Mihaljevac i pitati vozaca da nas pusti u bus, pa da se jos jednom spustimo. Tako je i bilo. Odlucili se mi na 57icu ouujeee E tu je Onyx dosao na svoje
Bus pokupio jos par DH ekipe i svi sretni krenuli uzbrdo. Na vrhu sreli Beru sa ekipom, malo se zezali i krenuli put 57ice. Ajmeeeee koja voznja. Ovaj Enduro gazi sve pred sobom. Nevjerojatan je...doslo mi da ga izljubim kad smo se spustili no samo sam ga podragala par puta hehhehe
Eto, dva spusta su zakon. Kad bi barem cesce mogli tako
Ponovilo se
Btw, fotki nema, jer nije bilo ni vremena puno. Tjerala sam decke da se voze...nema stajanja...ooo ne
Okruglica je offline   Reply With Quote