Gledam u links i hgspot i ne mogu naći takav.. jel može neki link ili neki podatak po kojem mogu znati koji bi mi pasao za ovo što mi treba?
evo sad nakon trazenja i mucenja 3 sata pokusavanja konacno sam uspio nešto.. i to je tako odvratno i smiješno.
Naime, na kraju sam skinio neki virtual router.. i pokusao se s wireless usb stick adapterom spojiti na iskonov ruter s internetom a pomoću ugrađenog laptopovog lan adaptera odasiljati hotspot (nesto slično imaju androidi) tj. tu virtualnu mrežu...
i nekako nešto slično i uspio napraviti jedini mi je problem bio što kad se s mobitelom pokušavam spojiti... izbaci me pri autentifikaciji... znači s mobitelom sam sad vidio i virtualnu mrežu s punim signalom i iskonovu koja je imala jednu ili nijednu crticu... ali nikako se uspjeti spojiti..
Na kraju sam pokušavao i preko blootooth usb sticka pa me i to za*ebavalo pun k**ac... i na kraju nisam uspio.. ne znam zašto.. (možda jer je taj bluetooth stick jako star). Kasnije mi je javljao neke probleme s drajverima... i konačno isčupam ovaj dodatni usb stick wireless adapter... i probam s onim programom virtual router... i RADI!! nisam to ni najmanje očekivao... i nisam to ni radio s tom namjeroma već sam htio ići nekim redom i tek kasnije radi kojekakvog prepoznavanja uređaja ukopčati ovaj dodatni usb wireless stick .. Mislio sam da to ne može tako jer znam da androidi ne mogu odašiljati hotspot ako su spojeni na lan... mogu to napraviti jedino ako su spojeni na net pomoću gsm signala... pa sam mislio da to vrijedi i za laptop a znam da sam i prije tako nešto tražio za laptop i nisam ništa uspio...
ma ovo je sad zakon...