Zapravo skvadro..., cilj mi je bio iskljucivo, dobitak informacije o montiranju klime, njene
isplativosti solo/majstori, stupanj kompliciranosti, opce informacije, itd..., a kako je ovo ipak tema koja ne spada na pc expert (Mozda "Do It Yourself" home made forume...) morao sam malo ukamuflirat temu da nebi moj
post bio izbrisan/izbacen/preseljen... Zato sam malo, na kraju, ubacio svoju namjeru hladenja
kompa klimom i ugurao svoj post na overlocking, tek toliko da sve bude sto logicnije, iako
mi to bas i nije namjera, ali na kraju krajeva, ideja i nije tako losa... A kako vidim i interes
ostalih korisnika za ovu temu je premasio sva moj ocekivanja (u samo par sati crvena kuverta),
Ipak postoji interes i za ostalu kucnu elektroniku. Zato mislim da bi morala postojati jos jedna
sekcija "Elektronicki Uredaji" u kojoj bi ljudi mogli postat upite o elektronici koja nije
iskljucivo vezana za svjet kompova. Pa evo i sami smo svjedoci sve vece kompliciranosti
"obicnih" kucnskih aparata..., mikrovalne i frizideri koje imaju vezu sa internetom, za koje
cemo uskoro morat downloadat firmvere da bi prepoznali nove vrste bljuvotina i hladili ih
(frizideri) na tocno odredenim vrstama temperatura ili przili ovsno o prepoznatoj namirnici(mikrovalne)
,a modanjem frizidera, bi na primjer dobili mogucnost 6-ero zonskog rashladivanja, + extra zona
grijanja kako bismo ubrzano fermentirali(Sauna?) odrecene namirnice (crno grozde=zagorski most)!
No sad ozbiljno, apsolutno NIGDJE na internetu nisam nasao GUIDE ili TUTORIAL kako samostalno
ugradit klima uredaj, a probao sam sve pojmove(air conditioners guide installation manual
tutorial.... i da sad ne nabrajam), pa cak ni jebeni manual na sluzbenim stranicama!!!