28.06.2005., 22:55
|
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Hladenj kucista klimom ! ! !
Citiraj:
Originally posted by Ipsens
Dobio sam danas klimu od kojih 2500w snage. Za moju sobu mi je 60% sasvim dovoljno, a onih 40% bi direktno preusmjerio u kuciste. Problem je sto neznam instalirat klima uredaj, a manual (Riello WMS 25HSC) na internetu sa postupkom ugradnje ne postoji!?! Ja sam dobio uputstva na talijanskom i to kako se manipulira klimom koristeci daljinski :-( Da stvar bude jos gora nisam dobio ni cijevi koje spajaju vanjsku i unutarnju jedinicu, a ni nosace za vanjsku jedinicu koja usput tezi 30 kg a ja 70. A kako ga moram stavit ispod prozora 1-og kata, malo me pere paranoja, da slucajno, ne odletim skupa snjim do prizemlja Puno bi mi pomogao kakav opci vodic za instalaciju klima uredaja ili link na stranice na kojima se nalaze. Kad to instaliram i ako niko ne pogine, tada mogu uzet cijev sa nastavkom od kakvog starog usisavaca i 30-40% ispusnog zraka preusmjerit u kuciste. Samo me malo brine kondenzacija. Mozda kakav filter izmedu kucista i cijevi dovodnje klimatiziranog zraka
|
Ovakvu bolest nisam več dugo pročito. Da skupiš 200-tinjak kuna i ljepo kupiš par ventova za kučište i sve ih staviš da upuhuju zrak,klimu do kraja nafrljiš i uživaj.
|
|
|