View Single Post
Staro 11.06.2013., 09:56   #963
bmwmilos
Registered User

Datum registracije: Jun 2013
Problem sa SD ima

Pozdrav!

Pomagajte!!

Imam 4300DUO. Probao sam jučer izmjeniti vold.fstab da bi napravio swap sdcard i sdcard2. Nakon što sam izmjenio vold.fstab i spremio,napravio sam reboot i nestala mi je sva sd memorija ( i phone storage i sd kartica ). Kada odem u settings-storage imam samo internal memory. Naravno,nisam instalirao CWM ( ne znam odgovor na pitanje zašto ) i sada ne mogu jer ne mogu napraviti download na telefon ( nema sd memorije ). Uopće mi ne prepoznaje ni kad ga spojim na komp. SD kartica unutra je od 16 gb i u card readeru radi normalno i svi podaci su tamo. Vratio sam sve izmjene u vold.fstab ali i dalje nemam sd ( sdcard not mounted ). Probao sam napraviti i factory reset,itd,ali ništa. Mob je rootan ( skripta Bin4ry ) i ostao mi je Superuser i nakon reseta. Da li postoji mogućnost da ga flasham direktno sa PCa bez CWMa,ili da instaliram CWM sa PCa. U recovery vidim sdcard ( u biti phone storage ) ali ne mogu nikako kopirati ništa na nju. Probao sam i sa adb push u cache ali mi daje "permission denied".
Kako da sad vratim mob u prvobitno stanje ??
bmwmilos je offline   Reply With Quote