View Single Post
Staro 10.06.2013., 20:09   #1
gaggo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
(riješeno) HP probook 4525s dok je hladan pali normalno

Imam laptop iz siga, HP probook s4525s

Laptop uglavnom radi sve super divno krasno, sve do danas.
Bio je upaljen, nesto sam radio na njemu i onda sam ga ugasio preklopio, pol sata poslije trebam opet nest pogledat i kad ga palim crni ekran, unutra sve cujem da radi al se ne pali. Caps lock se palio par puta, al sam to ignorirao, jer mi se zurilo na fax. Popodne se vracam, probam upalit dok je hladan i opet isti problem. Negdje citam na netu da probam izvadit bateriju, hard i rame i onda ga upalit, kao da se isprazni visak struje, sto sam i napravio al se javlja isti problem. Crni ekran i caps lock blinka 5 puta, na netu pročitam da to nagovještava system board failure.

Onda ostavim laptop da se ohladi i idem ga opet radi reda upalit i upali normalno...

Nazovem frenda koji se dosta kuzi u laptope i kaze mi da je to neka cesta greska u ovoj seriji laptopa, graficka ili maticna su osli. Spominjao je neke kuglice koje nisu nisu spojene kak spada.
Spominjao je da bi se to dalo rijesit, pa me sad ovak zanima kolko je to isplativo, da se rijesi vrucim fenom ili lemljenjem. Znam da takvi peceni laptopi isto nisu dugorocni, pa me zanimaju još dodatna mišljenja i savjeti sta s njim. Hvala unaprijed na savjetima
gaggo je offline   Reply With Quote