View Single Post
Staro 09.06.2013., 18:55   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
osobno sam uvijek pobornik instalacije cistih vindozera, pa fino nakacit drivere koji se poskidaju sa sluzbenih stranica (toshiba ima vrlo dobar support, ima drivera na njihovim stranicama garant), eventualno nesto ako i nema - hardwareID. jer upravo to sto kazes, sranje jer nerijetko ta instalacija sa hard diska je malo promjenjena (iako ne nuzno, sve ovisi), ali masa sranja sta se sama instalira......... ovako ciko zna sta je stavljeno, a sta nije .

naravno, moras pogledati na naljepnici koji je tocno W7 u pitanju, 32/64 bit. ima se za skinuti cak sa MSovih stranica OEM verzija, ja skidao prosli tjedan za nekog acera. jedino sto kod aktivacije mi nije proslo nego sam morao zvati MS CRO, potrajalo par minuta, ali prosla aktivacija sa onim njihovim brojevima i to je to. jos puknes update naknadno sistema i mirna bosna..........

no prije svega, posto mozes do safe moda, nakaci hdtune pa stavi neka skenira bad sectore. nekako mi cak smrdi HDD da bi mogao biti u klincu, nisam vidio da si ista napisao po pitanju hdtunea, za svaki slucaj prvo neka prode skeniranje. ako nema bad sectora, cupaj podatke i reinstaliraj sistem, IMHO najbolja i najsigurnija solucija.

Burko je offline   Reply With Quote