Rekao, sam da je tema zatvorena, ali pak, bolje da temu i dalje ostavim otvorenu, jer, ima tu jos problema, da ne otvaram novu temu, tu cu pisat...
Uglavnom, onaj prvi problem, koji se ticao black screen of death-a sam rjesio, to nije frka. Ali, drugi problem, je taj sta se nakon ulaska u WIN7 zamrzne Task bar, Start bar. Zapravo ne zamrzne se skroz, nego mu treba 5min da obavi zeljenu radnju, npr stisnem Start i zelim otvorit npr Office, e pa za to mi treba 5min

, i onda mi jos i u Officu zamrzne
Malwarebytes sam vrtio ali stane mi nakon 10min, blokira jednostavno, probo sam dosta puta, ali nece.
SFC sam probao vise puta ali blokira na 34% i neide dalje, tj izbaci, kaze da nemoze dalje itd itd itd.
U Safe Mode-u radi sve bez greske, brzo, bez problema. Pa sam pokusao sa iskljucivanje raznih Services- a, ali nista ne pomaze nakon ulaska u normalni mod. Tj tada malo kasnije nego inace zamrzne
Citao sam vec po netu da su ljudi imali ovih problema sa Toshibom, i da ih nisu nikako bez formatiranja mogli rjesit.
OK, evidentno je da bi se ipak trebali rusit WIN i stavit cisti, ali, sta napravit da se ipak koliko toliko osposobi komp.
Posto ce se uskoro, nakon sta se spreme stvari koje trebaju bit sacuvane, laptop ipak naravno formatirati, zanima me slijedece. Da li formatirati cijeli disk, znaci i onu particiju na kojoj su kupljeni WIN(image), potom spojit te dvije particije, formatirat ih i imat jednu novu, cistu particiju na kojoj cu stavit novi OS. Ili da ipak sacuvam tu particiju na koj su kupljeni WIN i preko Toshibinog software-a idem instalirat novi OS, a pritom ce se instalirat i 200 milijuna nepotrebanih Toshibinih programa i potprograma koji ne sluze nicem dobrom. Sto je pametnije?