View Single Post
Staro 08.06.2013., 12:42   #597
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor drz_nedaj Pregled postova
pozz.. imam jedno pitanje.. trenutno imam cm hyper 612s na procesoru i5 2500k.., ali sada hocu neko vodeno hlađenje.. priajtelj mi se bas ono konta u kompove, a hlađenja su mu specijalnost, al opet reko da provjerim dal ce to šljakat.. sad sam mu ostavio komp da mi to rijesi.. naime radi se o tome da nemam bas para za novo vodeno pa je on reko da ce napravit neko home-made.. znaci reko je da ce(ako vec nije poceo) zasilikonirat krajeve onih aluminijskih krilaca, probusit ih po sredini odozgo, usipat vode unutra i to na kraju zasilikonirat.. kaze tako je jedino moguće jel nemam provedene cijevi od vode u sobi da to moze cirkulirat.. kuciste mi je cm690 II adv sa plexijem sa strane, taj plexi ce probusit i napravit ko neke "oluke" da ako slucajno voda koju je usipao procuri moze iscurit van, mislim da cu onda morat neku posudicu stavit jos sa strane.. i kaze da je smislio novu tehniku isto za slucaj da to procuri sve, nanjet ce preko cijele matične i kontam ostalih komponenti na koje bude mogao jako tanak sloj silikona, tak da sam onda 100% zasticen.. to ce me izac oko 350 kuna, za te pare sigunro necu nac dobro vodeno.. sta vi mislite?
Ja mislim da je tvoj lega veci izumitelj od nikole tesle, svoj pc nek sprica silikonom, ti svoj nastavi hladit zrakom dok ti ne sprzi cijeli komp i onda ce te to izac 3500 kn

Edit. sad tek vidim da nas zajebavas pa da te obavjestim da ovo nije mameibebe forum nego PcE