08.06.2013., 12:42
|
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor drz_nedaj
pozz.. imam jedno pitanje.. trenutno imam cm hyper 612s na procesoru i5 2500k.., ali sada hocu neko vodeno hlađenje.. priajtelj mi se bas ono konta u kompove, a hlađenja su mu specijalnost, al opet reko da provjerim dal ce to šljakat.. sad sam mu ostavio komp da mi to rijesi.. naime radi se o tome da nemam bas para za novo vodeno pa je on reko da ce napravit neko home-made.. znaci reko je da ce(ako vec nije poceo) zasilikonirat krajeve onih aluminijskih krilaca, probusit ih po sredini odozgo, usipat vode unutra i to na kraju zasilikonirat.. kaze tako je jedino moguće jel nemam provedene cijevi od vode u sobi da to moze cirkulirat.. kuciste mi je cm690 II adv sa plexijem sa strane, taj plexi ce probusit i napravit ko neke "oluke" da ako slucajno voda koju je usipao procuri moze iscurit van, mislim da cu onda morat neku posudicu stavit jos sa strane.. i kaze da je smislio novu tehniku isto za slucaj da to procuri sve, nanjet ce preko cijele matične i kontam ostalih komponenti na koje bude mogao jako tanak sloj silikona, tak da sam onda 100% zasticen.. to ce me izac oko 350 kuna, za te pare sigunro necu nac dobro vodeno.. sta vi mislite?
|
Ja mislim da je tvoj lega veci izumitelj od nikole tesle, svoj pc nek sprica silikonom, ti svoj nastavi hladit zrakom dok ti ne sprzi cijeli komp i onda ce te to izac 350 0 kn
Edit. sad tek vidim da nas zajebavas pa da te obavjestim da ovo nije mameibebe forum nego PcE 
|