View Single Post
Staro 08.06.2013., 09:37   #572
tj1
the one
Moj komp

tj1's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor DANCI Pregled postova
--------..............
stolni komp također barton, apsolutno nikakvih problema. ubuntu 12.04 redovito upgrejdan. sve drivere je ubuntu posložio kak treba. uopće se ne mogu požaliti da isto radi lošije od windovsa. svi prateći programi rade kak spada. čini m se da samo kod apgrejdanja komp treba pustiti na miru i ne raditi na njemu ništa. stvarno se ne mogu požaliti, osim "problema" s youtube. znači, frcera flash i html filmić online.

na T60 imam kubuntu 13.04. iskreno, imao sam gore 7, al ovo mi je bolje. od sučelja i mogućnosti , pa do brzine. ne znam koji bih program trebao, a da ga ubuntu zajednica ne nudi u svojoj opciji i k tome kompatibilno windows programima. i wine je tu, za zlu ne trebalo. govorim s gledišta krajnjeg korisnika.

sjetih se jedne. imam jedan 2,5" hdd na koji se neće nikakvi windowsi instalirati, jer ima grešaka na disku. bad sectori i sl... hp laptop ga izbacuje iz biosa kao neispravan.
kako sam ga namjeravao baciti, a prije krajnje ekstremnog djelovanja, stavio ga za probu u T60 i bez problema na njega instalirao zadnji ubuntu. u postavkama kaže kako mu je blizu vrijeme smrti, ali on evo danima najnormalnije radi. ne usporava sustav, ne baca (kao windowsi) glupave primjedbe na desktop i vrti vrti sve programe i datoteke bez zastajkivanja. sve to znači da ga ubuntu i kao polumrtvog ne zamara.

Zadnje izmijenjeno od: tj1. 08.06.2013. u 12:21.
tj1 je offline   Reply With Quote