View Single Post
Staro 03.06.2013., 20:16   #11984
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Radnja je ok zamisljena u filmu,ali su me ubile u pojam SciFi gluposti tipa da auto od 2tone zaustavi tenk od 20tona,titanijumska sajla koja zaustavlja sleper,Dom-ovo preskakanje izmedju traka na mostu pa lovljenje letty,i bas se usput nasao auto tamo...I kao secer na kraju,pista duga 29898km...
Gledano sa kvalitete snimanja,ostatak filma je napravljen vrhunski. Po mojoj logici radnje u filmu,i po creditsima na kraju,pretpostavljam da Jason Statham glumi starijeg brata Shaw-a,koji se osvecuje za bratovu smrt. Uspio sam progutat to sto su sad povezali Tokyo Drift sa ostatkom filmova jer je njegova radnja bila totalno van svega
To što si rekao stoji sve, ali jebiga, trebaju zadovoljiti svu tu publiku. Ali kad me sestra(18 godina) pitala je li moguće da onako Dizel skoči i uhvati Letty, kad nisam umro u kinu. I da, za Statham-a sam si i ja mislio tako nešto, ali Dizel nikako da progovori o tome. I da, Tokyo Drift je trebao biti malo Ria. Neznam ako si bolje proucavao, ali je na kraju toga djela taj Kinezi ili šta je već je rekao da će ići u Tokyo.. Samo su budale sve sjebe kad su izbacili taj dio.
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Pogledaj je u Crazy, Stupid, Love. Komad za 5.
Budem. Jes dobra, jebla majku svoju!

Edit: evo, završio gledat. Hvala puno za preporuku! Prvo sam isao gledat film zbog Emme, ali sam uživao u njemu, stvarno odličan film! Još sam i naučio neke stvari. A sto se tiče Emme, uh, kad bi našao neku kao sto je ona! Cura je bomba!

Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 03.06.2013. u 23:10.
Toorop je offline   Reply With Quote