Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Btw zašto imaš 2 accounta? tj. zašto igraš...sigurno imaš neku granu koju nisi istražio s prvim,meni bi bilo žao gubiti vrijeme na nekom sekundarnom accountu...al' dobro,ja ionako ne igram puno pa mi je svaka borba bitna,jer sporom grindam...
|
Prvo sam trebao frendu dati svoj acc pa sam planirao novi napraviti, onda je on nabavio od jednog drugog kolege, a kad je bila ova akcija za 1000 golda + 300 golda za promjenu passsa nisam mogao odoliti da ne napravim jos jedan acc jer imam obicaj da botu sprasim granatu u pozadinu pa dobijem ban malo pa cesto od 24 sata, pa u medjuvremenu trenutno igram drugi acc. Ali to sam ja.
Ali mi i zanimalo kakva je razlika u Efficiency i WN7, i sto je zanimljivo, razlika je veoma mala izmedju 14000 i 600 bitaka, sto govori da kad tenkista nauci na jedna nacin voziti tenk i na novom acc ga tako voza.
A kao treca stvar, zazelio sam se malih tiera i Province mape, trositi € i kupovati dodatne slotove za tenkove mi na pamet nije palo, pa ovih 15 slotova na novom acc mi je taman za ugodno igranje tier I II III IV V tenkova poduze vremena, a KV-1S i sad IS su upali cist slucajno u shemu, da mogu s kolegama zaigrat i jace partije kad sam pod banom na glavnom acc.
Citiraj:
Autor MeanBoss
btw.zašto meni neće da otvorio wotreplays.com stranicu...nijednu vašu partiju nemogu otvorit!:S
|
meni radi cist ok, probaj s nekim drugim web preglednikom