View Single Post
Staro 03.06.2013., 20:07   #2963
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Btw zašto imaš 2 accounta? tj. zašto igraš...sigurno imaš neku granu koju nisi istražio s prvim,meni bi bilo žao gubiti vrijeme na nekom sekundarnom accountu...al' dobro,ja ionako ne igram puno pa mi je svaka borba bitna,jer sporom grindam...
Prvo sam trebao frendu dati svoj acc pa sam planirao novi napraviti, onda je on nabavio od jednog drugog kolege, a kad je bila ova akcija za 1000 golda + 300 golda za promjenu passsa nisam mogao odoliti da ne napravim jos jedan acc jer imam obicaj da botu sprasim granatu u pozadinu pa dobijem ban malo pa cesto od 24 sata, pa u medjuvremenu trenutno igram drugi acc. Ali to sam ja.

Ali mi i zanimalo kakva je razlika u Efficiency i WN7, i sto je zanimljivo, razlika je veoma mala izmedju 14000 i 600 bitaka, sto govori da kad tenkista nauci na jedna nacin voziti tenk i na novom acc ga tako voza.

A kao treca stvar, zazelio sam se malih tiera i Province mape, trositi € i kupovati dodatne slotove za tenkove mi na pamet nije palo, pa ovih 15 slotova na novom acc mi je taman za ugodno igranje tier I II III IV V tenkova poduze vremena, a KV-1S i sad IS su upali cist slucajno u shemu, da mogu s kolegama zaigrat i jace partije kad sam pod banom na glavnom acc.

Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
btw.zašto meni neće da otvorio wotreplays.com stranicu...nijednu vašu partiju nemogu otvorit!:S
meni radi cist ok, probaj s nekim drugim web preglednikom