Citiraj:
Autor eKICh
Ovo nije oficalna stranica od Onde, to je samo prepordavač u SAD-u, pošto imam ondu i znam cijene koje su bile pred mjesec dana 205 usd za komad aku uzmeš 500 komada je oko 190 usd to je za 9,7 V972 dok je V812 s 8" kod tog istog 140 usd ako uzmeš 500 je oko 130 USD, a tak su i ostali prodavači više manje imaju iste cijene a takve su i kod tog na gronjem linku otprilike. jedino na onoj stranici koju je neki kolega napisal je taj model po 80 usd. malo mi je to čudno, jer ne vjerujem da je on dobio neki zeštoki popust za cca 2000 komada ako je ondje 80 usd komad on je dobio maximano popust po komadu 5-10 usd, ajde recimo da je dobio komad po 70 usd, a gdje mu je dostava koja za cca 2000 komada košta i to ne šalju Chima post ili tako nešto nego DHL ili Fedex a znam da kinezi večinom preferiraju DHL koji je i brži i jeftiniji i s DHL-om roba dolazi za 2-3 dana u Europu, tako da mislim da jeftinije od 70usd ga nemože dobiti što je otprilike 400 kn?
A sad sumnjam da su sklopili ugovor direkt s tvornicom.
|
O čemu ti...pa ne ide to poštom,to sve ide u kontejnerima zajedno s čajna xenonima itd...
Neznam jel moram ponovit no očito moram,meni je tip nudio 5000 xenona cijenu od 9 dolara po KITU...inače je cijena bila 35 dolara komad...
Naručio sam 10 puta od njega preko ebaya pa me pitao jesam li zainteresiran...
"iznajmiiš" kontejner,odnosno određeni prostor u kontejneru i za ništa love dopremiš iz čajna...