View Single Post
Staro 01.06.2013., 03:07   #329
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Trenutno koristim tele2 smart 100 (500min, 100sms i 1gb) i mjesečni računi su mi oko 115 kn sto je ok. Stvar je u tome da trenutno trošim oko 100 min, 50sms i 800mb, znači dosta manje od plaćenog (min i sms) a kvalitetom tele2 signala nisam zadovoljan. Iako vecinu vremena provodim u zgb, tu je signal koliko toliko ok, ali čim se ode nekud dalje, koma. Znači cilj je smanjenje troskova+poboljsanje signala. Gledam te tarife sto se nude, nekako mi se brutalna cini najbolja, računam da cu imati mjesečni trošak od 60 kn+bolja pokrivenost vip mrežom. Jel ima sta bolje?

I definitvno mi je debilana sto nema neke povoljnije opcije na pretplatu, jer pretplate startaju od 100 kn pa na vise, a to mi ne donosi nikakvo samanjenje troška. Sve povolnjije traife su na bonove, a kako sam na pretplati zadnjih 7 godina, jednostavno sam naviknuo na taj način plaćanja, pa bi volio ostati na tome, ako je moguce naravno.

Ugovor mi traje do kraja 7. mjeseca tako da ce do tada ostati tako kako je, od 1.7. ulazimo u EU, sta se moze očekivati od naših operatera kad udjemo u EU?

srale7 je offline   Reply With Quote