View Single Post
Staro 30.05.2013., 18:13   #2665
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Evo da se i ja javim na temu filozofije o potrošnji baterije moba dok stoji.
Ove nebuloze o držanju mobitela u aeroplane modu dok spavam neću ni komentirati previše, osim da su stupidne, posebice ako pričamo smartphone mobitelima, a pričamo
Druga stvar, netko je kvalitetno to obrazložio hitnim pozivima u noći kad se nešto dogodi. Nisam jednom išao izvlačit nekog od frendova/rodbine nakon prometne usred noći, vozit nekog iz familije na hitnu, itd. Tomu služe mobiteli inače, za normalne ljude, ostali nek slobodno pale aeroplane mod kod kuće...

Što se tiče potrošnje baterije preko noći, priložit ću ss od mog moba, napravljen danas.
Potrošnja mobitela od 03 jutros kad sam legao, do 12h danas kad sam ga uzeo u ruke, je 1%. Da, 1%, a upaljen wlan, 3g, sync weather widgeta svakih 1h, sync maila svakih pol sata, itd. Mobitel je optimus G, sve stock, osvjetljenje ekrana automatsko. Nagli pad krivulje uzrokovan je skidanjem i probavanjem Real Racing 3 igre prije spavanja , zatim se vidi kako stoji, maltene ravna vodoravna crta cijelo vrijeme, dakle potrošnja mizerna.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0-14-26-14.png

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 31.05.2013. u 01:59.
jopis je offline