Što se laga tiče - nekako imam predosjećaj da je to zbog različitih CPU i IO governora koje koristimo na custom ROM-ovima. Molio bih one kojima je sve glatko a imaju custom ROM da napišu koji governor imaju postavljen
CPU governors - FAQ(engleski)
EDIT: Ja imam na interactive governor i osjetim kako na početku stvari trokiraju no nakon 3-4 sekunde skrolanje postane puno glađe. Prebacivanje na performance (koji drži najvišu frekvenciju uvijek) utjecalo je i na taj inicijalni lag kojeg više nije bilo. Do sam bio na sakuractive governoru onda je lag bio manji no i dalje prisutan.
IO governor - nekako mi najbolje legao FIOPS.
Citiraj:
sakuractive - this driver mimics the frequency scaling behavior in 'ondemand', but with several key differences. First is that frequency transitions use the CPUFreq table directly, instead of incrementing in a percentage of the maximum available frequency. Second 'sakuractive' will offline auxillary CPUs when the system is idle, and online those CPUs once the system becomes busy again. This last feature is needed for architectures which transition to low power states when only the "master" CPU is online, or for thermally constrained devices.
|
Smartmax je zapravo dosta battery friendly nauštrb performansi pa mi reci Juice jel i tebi onako na početku isto zalagga?