Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.05.2013., 09:57   #6167
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Halos sad si me sjetio, Bora V5 4m je cudoviste od auta. Jedan od najboljih motora koje sam ikad probao. Steta kaj dosta trosi jer moze bit goropadnik ali silky i gospodski a zvuk je mocan. Pravi sleeper za nasa podneblje.
Ja bi rade nekog benzinca ak se puno ne vozi. TDI je dobar ali zna bit naporan u tak starijem auto, bar meni koji sam alergican na buku i vibracije TDI motora, valjda od posla gdje su mi samo takve aute davali. To je i doba kad vole otic stvari tipa, kuplung, amortizeri, svakojaki elementi ovjesa itd. Ak je bio ranije sreden onda je sigurno dobra kupovina.

Skoro smo kupili 3008, benzinaca ali smo odustali srecom, mozda. Auto je dobro sklepan, iznutra djeluje super, bolje od svih ovih novih malih SUVova i sl. 135 tisucica sa jacom opremom.

Ne znam što je toliko čudovišno u tom autu?
Objektivno: uništeni VR motor kojemu je maknut jedan cilindar i jedan od najnepoželjnijih motora u golfu/bori uz 1.4.
Subjektivno: lijepo to zvuči u leru kad je auto na mjestu, ali auto ne ide s tim motorom kad se povuče paralela sa potrošnjom.
Juan je offline   Reply With Quote