To punjenje dušikom mi nikad nije bilo jasno, jer se bavim mjeriteljstvom i kemijom i uvijek gledam svijet kroz mjere.
Staviš gumu na felgu i unutra zarobiš određenu količinu zraka, potom ti ju vulkanizer velikodušno natlači s dušikom i to platiš 10-15 kuna više po gumi.
OK, a kako on izvuče onaj kisik, ugljični dioksid i ostale plinove u zanemarivim količinama koji su bili zarobljeni u gumi nakon montiranja gume na felgu i prije pumpanja "čistog" dušika, a radi se o 21-22% volumena kisika i ugljičnog dioksida?
I što se dobiva za tih 10-15 kuna po kotaču? Da li auto bolje koči, da li bolje reagira, da li se guma brže grije i da li se to uopće osjeti, te kako provjeravati tlak u takvim kotačima? Svaki put idete kod vulkanizera pa se on "spoji" s dušikom" i provjeri tlak? A ja ne volim provjeravati tlak na vrućim gumama nego na hladnim pa bi trebao doći i čekati da se ohlade gume jer se tlak u gumama mjeri u hladnjoj gumi.
Pardon, ali to me uvijek zanimalo kad su mi pri montaži ponudili da mi za 40 kuna više mogu gume natlačiti s dušikom što sam uvijek odbijao.
I još nešto: zašto se montaža na aluminijsku felgu naplaćuje više nego na čeličnu i ako vulkanizeri ne stavljaju plastične obruče dok montiraju gumu na alu felgu i zašto su meni u 2-3 radnje odbili montirati gume na felge sa slike jer nisu bili sigurni da ju neće ogrebati premda su felge bile ravne.
http://www.pohrani.com/f/1r/Hs/4vMAsxws/bbs-rm2.jpg
Vulkanizeri..tc...tc...tc...