View Single Post
Staro 22.05.2013., 17:22   #3394
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
amisTV prijamnik – komplet (tv prijamnik, daljinski upravljač, vanjski naponski adapter i kabel) - 1.500 kn

Dakle to je cijena TV prijemnika. Druga je stvar sto ti mislis da kosta 500-600kn a druga je stvar njihovo pravo da stave cijenu kakvu hoce.
Možda sam već dosadan ali idemo još jednom!

Cjenik telekomunikacijske mrežne terminalne opreme<sup style="vertical-align:super">1</sup>

<sup style="vertical-align:super">1</sup>Cijene se primjenjuju u slučaju da korisnik nakon raskida ugovora, prilikom promjene tipa priključne točke ili zamjene opreme ne vrati kompletnu i/ili ispravnu telekomunikacijsku terminalnu opremu, kao i u slučaju bilo kakvog oštećenja telekomunikacijske (mrežne) terminalne opreme.
Cijene izražene u zagradama ne uključuju PDV.

Dakle Amis mi nigdje ne daje mogućnost paušalnog jednokratnog plaćanja opreme, tako da više nemoram doživotno plaćati najam opreme.

Cijena je sigurno u slučaju jednokratne naplate paušala manja!

A evo i zašto!

1. Ja nisam vlasnik te opreme i u slučaju odlaska od Amisa ja njima tu opremu vračam, dakle ne posjedujem je. A niti mi ne treba jer mi vrijedi jedino kod Amisa.

2. Jednokratnom paušalnom naknadom Amisu praktično tu opremu platim odjednom tako da im vračam sredstva da mogu dalje investirati, jer ne trebaju dizati kredit za opremu i čekati da im ja svaki mjesec dio te opreme platim, zato je sigurno manji iznos od onog u cjeniku!

Jesu li ova dva razloga dobra i povoljna za Amis? A meni koji ću vjerojatno ostait trajni korisnik je na kraju povoljnije. I ne kažnjava me se u odnosu na leteće korisnike koji dolaze kod Amisa samo da pokupe akciju i onda bježi dalje.

Postoji i treća mogućnost a ta je da Amis kaže da se nakon 24 ili 36 mjeseci postojeći korisnici oslobađaju daljnjeg plaćanja mjesečnog najma opreme.

Ali onda to treba pisati u ugovoru!

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 22.05.2013. u 17:31.
sakomako je offline   Reply With Quote