Citiraj:
Autor MadBoY
Ne znam odakle se pojavilo tih 600kn.
Moze se i sada u ovim 3u1 paketima, koji nisu na optici, kupiti TV prijemnik, kosta 1500kn. Ako je ovaj na optici nesto napredniji, vjerojatno ce cijena biti samo veca od toga.
Ako placas 40kn mjesecno, moras placati 3 godine da dodjes do 1500kn.
|
To nije cijena prijamnika, već je to cijena prijamnika kada odeš od Amisa i ne vratiš opremu ili ako ju oštetiš i u tu cijenu su uključeni njihovi dodatni troškovi, koji su im zbog toga nastali. To nema veze sa stvarnom cijenom a tako je i kod B-Neta.
Citiraj:
Autor Jelc
Evo opet tebe sa doživotno
Mene zanima samo to da će biti brža i kvalitetnija usluga sa pazi sad- manjom cijenom
Osim toga uz današnje uvjete i situaciju nije svakom zgodno pljunuti tih 600 ili koliko već kuna odmah, nekima više paše ovako...
Dakle meni ovako paše, manja cijena, bolja usluga.
Treba još vidjeti kaj će se promjeniti do kraja godine kad optika dođe do mene...
|
I meni paše manja cijena bolja usluga!
Ali mi ne paše da mi netko naplaćuje doživotno nešto što realno ne vrijedi 500 ili 600 kn ako i toliko kada se nabavlja na veliko i želi mi to višestruko puta naplatiti, a ne dozvoljava mi da ja kupim i instaliram svoju opremu iako je tehnički istih karakteristika kao i njihova!