View Single Post
Staro 22.05.2013., 14:29   #2761
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Uglavnom, bilo kako bilo, nadam se da neće biti prevelike promjene u stvarnome gameplay-u (nada mi samo i ostaje, šta drugo).
Izdvojili su taj camo kao veliku/važnu promjenu, no onda vidim da si c/p termine tipa "slightly", itd...možda sve samo bude u službi marketinga, a bez realnih (opipljivih) promjena dosadašnjih odnosa u igri...uff...dajBože.
Ja bi volio da promjene budu drastične. Oni s tim žele postići da Camo mreža dobije neku vrijednost i na vozilima koja nisu TD-ovi. To je sva poanta, da i taj komad opreme dobije neki smisao na npr. Tigru. Neće to sad bit nešto golemo, ali neka razlika između tenka sa i bez mreže mora postojati.

Za ciljanje se još ništa sa sigurnošću ne zna, a neće se ni znati dok ne dođu test serveri. Sigurno je jedino to da će manje granata padati na rub ciljnika kad je nišan 100% sužen, ali ne piše nigdje da neće povećati ukupnu površinu ciljnika, da neće dirati vremena ciljanja, da neće povećati disperziju pri vožnji, pri okretanju kupole i elevaciji topa... mnogo je tu faktora.
Ja bi bio najzadovoljniji kad bi drastično popravili preciznost topova s full aimom. Kad ja 10 sekundi ciljam u jednu točku onda očekujem i da ću ju u dlaku pogodit. A ne da na 200 metara kuću omašim.

A kod IS-7 problem ionako nije preciznost, nego vrijeme nišanjenja. Dok se onaj krug suzi može me arti dvaput pokopat.
  Reply With Quote