View Single Post
Staro 22.05.2013., 12:46   #3386
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Par stvari-drži se teme, tema je Amis a ne država, stanje u istoj, kupovina mobitela ili pisarnica za ostavinske.

Kaj se tiče ostalog Amis je još uvjek kako je netko rekao najrazumniji ISP kod nas, ne kužim kaj tebi nije jasno u mom stavu da mi je ok dobiti optiku, brži upload i kvalitetniju uslugu za 200€ manje po ugovoru nego kaj sad plaćam???

I to je još aktuelna ponuda, ugovor mi je istekao, imam pravo prijeći na manji paket bez ugovora i kad prođe 1.7 i tek kad dođe optika krajem godine cijene i ugovori budu kobog povoljniji nego sada

I to je to, nema kruha od gledanja koliko je njihov paket u SLO, živimo u RH i možemo komparirati samo naše ISP-ove...
Sve za pet!

Ali nije mi jasno da je tebi OK plaćati 40 kn mjesečno za najam opreme i to doživotno iako češ mjesečnim plaćanjem za najam opreme istu otplatiti nakon cca 12 do 15 mjeseci jer više i ne vrijedi!

I to ti je u redu samo zato što češ istu uslugu imati nešto jeftinije?

Drugo s obzirom da se radi o optici pitam te zašto je i dalje paket asimetričan DL/UP 20/10?

Ja i sada imam skoro brzinu od 15/1.2. Dakle dobivam samo na uploadu.

Ja sam se držao teme samo sam skrenuo pažnju da zato što netko ima povoljniju cijenu od ostalih ne znači da me treba pljačkati na najmu opreme. I naveo sam primjer kupnje mobitela i mjesečne cijene za njihovo korištenje, te da se vlada ponaša kao pijani milioner, a i tvoj stav je sličan tome što se tiče najma opreme, bez osobne uvrede!
sakomako je offline   Reply With Quote