View Single Post
Staro 22.05.2013., 11:03   #3384
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ja tu ne vidim apsolutno nikakav problem osim da bi ovo sam najmom trebalo biti jasno i vidljivo napisano u opisu paketa.

Kaj se tiče ostalog-sad svoj paket plaćam 330 kuna a novi na optici budem platio 230 sa tom razlikom da sad bude 20Mbps/10 Mbps

Dakle taman da i platim najam račun je manji za 60 kuna uz kvalitetniju i bržu uslugu.

Edit-upravo sam nazvao i cijena za Total HBO sa ugovorom na 24 i uključenim svim troškovima na optici iznosi 270 kuna mjesečno.

Po meni čisto ok, 60 kuna manje mjesečno nego sad i veći up.
Pa manje ti je 60 kn zato što više ne plaćaju najam lokalne petlje! Drugo ovu cijenu koju sad imaš je akcijska, a nakon isteka ugovora ide gore. A to što sad misliš da je jeftinije, pogledaj malo cijene u Sloveniji pa onda kaži koliko je jeftinije. Nemoj gledati iz perspektive da si sada više plaćao pa sad ćeš platiti manje, već gledaj da i oni kao i svi ostali koriste priliku da ti naplate nešto vrlo skupo i višestruko a to je najam opreme!

Inače ovakav stav sad mi je jeftinije, pa nema veze što mi dio od toga naplaćuju bezobrazno skupo, je stav pijanih milonera i zato nam je u RH kako nam je. I vlada kupuje mobitele i onda kaže po mobitelu mjesečno 157 kn, a mogu to imati i za 49 kn. Vidiš u nabavci mobitela za državne službenike sudjeluješ sa 10 kn po glavi stanovnika jednokratno, a ona postoji mjesečni trošak koji u stratu može biti manji 3 puta, ali vladu to ne zanima.

Evo takav je i tvoj stav o najmu opreme i zato nam tako u ovoj državi ide kako nam ide. A to što su cijene širokopojasnog interneta i telefoniranja prema inozemstvu pretjerane to nema veze, glavno da ti je sada jeftinije, a u stvari i dalje je skupo!

Napomena nije lično protiv tebe, ali opisujem stanje i stavove ljudi koji ne žele promjene i fer odnos kod korištenja usluga, već su zadovoljni malim, a ne vide da im sa druge strane uzimaju puno više!

A da ti pokažem kako rade državne državne službe usprkos nabavci mobitela i kako nas kradu na svakom koraku, probaj nazvati broj 01-6100369 sud u Vodnikovoj, pisarnica za ostavinske rasprave i sve će ti biti jasno!

Na telefon se ne javljaju, a kad nazoveš, nema promjene u tonskom signalu, ali nakon 3 sekunde ti se poziv naplaćuje iako nisi uspostavio vezu. Ako i odmah prekineš opet ti registrira uspostavu poziva u trajanju od 1 sek. I ja bi sad trebo biti sretan što me uspostava poziva košta samo 7 lipa. Pa onda nema veze što se neuspostavljeni poziv naplaćuje, jer su tako složili, a ne primjetiš po signalu da je poziv uspostavljen i da ti se to naplaćuje, jer telefon cijelo vrijeme daje signal na čekanju. A prije sam to plačao kod T-coma puno više. Krađa je krađa, nefer odnos je nefer odnos i to ne treba pasivno prihvaćati samo zato što mi je sad jeftinija usluga nego do sada.

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 22.05.2013. u 11:32.
sakomako je offline   Reply With Quote