Citiraj:
Autor sakomako
Treba vršiti pritisak na Amis da uvedu jednokratnu paušalnu naknadu u cjenik.
Ostali to imaju pa nema razloga da to nema kod Amisa. A na taj način bi ljudi koji planiraju osati kod Amisa, a ne samo da iskoriste akciju pa adio, konačno dobili mogućnost da plate realnu cijenu, a Amisu bi to bio znak da se radi o trajnim korisnicima.
Dakle krenimo sa dopisima. Ja sam moj poslao još prije mjesec dana i dobio odgovor da imaju to u vidu. Samo jedan dopis ne znači ništa, potrebno je da više korisnika izrazi zahtjev za jednokratnom paušalnom naknadom za opremu, pa će onda i staviti takvu stavku u cjenik.
Dakle idemo na redu je pisanje dopisa sa zahtjevom, a to vas ne košta ništa osim malo vremena!
I da još napomenem da prelaskom na optiku, Amis više ne plaća T-comu 60 kn za najam lokalne petlje mjesečno, dakle i tu su ušparali pa onda nema smisla da sad oni nas gule za opremu kao što je njih T-com gulio za najam lokalne petlje. Dakle vrlo brzo se i drugi počinju ponašati poput T-coma samo ako imaju priliku.
|
Daj mi šprancu pošalji pa ću ja poslat, a posalt ću i susjedima neka pišu ...
a kaj je najbolje to u glavnom cijeniku nigdje ne piše ... nije označeno brojkom a znam da sam čitao te brojčice i nije nigdje pisalo veznao za to a sad vidim da je to dole ispod svih cjenika.