Citiraj:
Autor jed2i
kaj se to zbiva, svaki dan maznu par bicikala, na trešnjevci ih stvarno jako puno maznu
|
Da bicikla, evo tu gdje sam preselio (Knezija) iz zgrade su u prva 4 mjeseca digli 3 auta i dva bicikla, na svu srecu u stanove nisu uspijeli uci, vjerojatno jer su protuprovalna vrata i Mul-T-Lock brave pa je to ipak malo teze.
Policajci cesto dezuraju na cesti ispred zgrade i globe ekipu koja na crveno prolazi semafor i jos nam kazu da sto se cudimo, da je to normalno.
Prosli mjesec u susjednoj zgradi lopov digao kompletan sustav za mreznu TV, tako da nitko u zgradi nema programa (cca 20ak k kn vrijedi to sto je odnio).
Moram priznati da sam ostao frapiran kako se tu na Kneziji krade, prvi puta u zivotu zivim u zgradi pa se mozda cudim k'o picek glisti, ali za mene je ovakvo stanje neko sasvim novo otkrice.
Da ne pricam kako se svako malo presetavaju cudne individue po zgradi i zvone na vrata, zicajuci lovu, s raznoraznim objasnjenjima (ja umirem od smijeha kad mi vitalan 25-godisnjak glumi trzavicu ispred mene, najradije bi ga spljuskao, ali mi je dijete bilo u rukama).
Zgrada je pod video nadzorom i kljucem, ali izgleda badava.
Neki dan kupim vakumiranu salamu, cca 12kn, a na njoj zaljepljena ona Al folija za alarm kad se iznese vanka

vracam se nazad u Dubravu
...Knezija spada pod Tresnjevku-jug