View Single Post
Staro 21.05.2013., 09:31   #33108
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
kaj se to zbiva, svaki dan maznu par bicikala, na trešnjevci ih stvarno jako puno maznu
Da bicikla, evo tu gdje sam preselio (Knezija) iz zgrade su u prva 4 mjeseca digli 3 auta i dva bicikla, na svu srecu u stanove nisu uspijeli uci, vjerojatno jer su protuprovalna vrata i Mul-T-Lock brave pa je to ipak malo teze.

Policajci cesto dezuraju na cesti ispred zgrade i globe ekipu koja na crveno prolazi semafor i jos nam kazu da sto se cudimo, da je to normalno.

Prosli mjesec u susjednoj zgradi lopov digao kompletan sustav za mreznu TV, tako da nitko u zgradi nema programa (cca 20ak k kn vrijedi to sto je odnio).

Moram priznati da sam ostao frapiran kako se tu na Kneziji krade, prvi puta u zivotu zivim u zgradi pa se mozda cudim k'o picek glisti, ali za mene je ovakvo stanje neko sasvim novo otkrice.
Da ne pricam kako se svako malo presetavaju cudne individue po zgradi i zvone na vrata, zicajuci lovu, s raznoraznim objasnjenjima (ja umirem od smijeha kad mi vitalan 25-godisnjak glumi trzavicu ispred mene, najradije bi ga spljuskao, ali mi je dijete bilo u rukama).
Zgrada je pod video nadzorom i kljucem, ali izgleda badava.

Neki dan kupim vakumiranu salamu, cca 12kn, a na njoj zaljepljena ona Al folija za alarm kad se iznese vanka
vracam se nazad u Dubravu

...Knezija spada pod Tresnjevku-jug
Nik je offline   Reply With Quote