View Single Post
Staro 25.06.2005., 03:13   #1
Kuda
Premium

Datum registracije: Jun 2005
Heh, svaka cast tulcu :)

Nabavio celerona 1100,256 cache, fsb100 i stavio ga umjesto celerona 900...
Paste doma nisam imao, tako da sam samo zamjenio procove, onako fusherski (a i hladnjak na celeru 900 sam vadio 2 puta bez mjenjanja paste) i mislio ako se bude strasno grijao skocim po pastu...
Hladnjak je original koji je bio na celeronu 900.
Maticna je smece - dfi cm33-tc.
Memorija je necova pc133 tako da bez problema radi kad joj je to tvornicka brzina
Proc je na defaultu i u idleu bio na oko 43 stupnja, nakon 31% clocka (sa 100 fsb na 132 - max sto se moze napraviti) znaci na 1450 mhz temperatura proca i dalje ista te nakon nekoliko desetaka minuta zajednickog przenja cpu burna i super pi-a (prime95 mi je bivsi celer najvise dignuo do 45 a cpu burn do 53) temp do 57 stupnjeva. Kad promjenim, tj. stavim pastu siguran sam da ce temp past zamjetno.
Eto, za 100 kn ubo "novi" proc, dignuo ga za 31% i sada sam zadovoljan. Zasto? Ne znam ni sam :confused:
Da me ne bi netko krivo shvatio, naravno da je taj procesor i da ga se moze dignuti za jos 100 % smece i da je to sve sporo, ali za net/glazbu/przenje sto je tom kompu najzahtjevnija radnja je zmaj!
Sada vise uopce ne znam zasto sam napisao ovaj post, al mi ga je sad bezveze brisat... Malo sam zbunjen :confused:
Svasta!
Kuda je offline   Reply With Quote