View Single Post
Staro 19.05.2013., 21:51   #33076
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Evo filmeka:

Danas sam bio cijeli dan poprilicno zauzet, tak da sam jaaako zbrzao edit i radio ga u nastavcima kak sam vec stizao, onih skokova na kraju nema jer je krepala baterija, tak da je snimljeno samo prvo "ispipavanje" skokova, i drugo gdje me (opet) Murina zeznuo i zastopao pa sam umjesto da skocim mogao reci samo HOP (skoro pa tako) , ali zato ima ono prvo ludjacko brzo dolazenje na drop kad smo svi preskocili kosinu i doskocili na flat i fino isprobali puni hod vilica.

Naravno ove prve dvije runde skokova mi se nisu svidjele pa nisu u filmu, na trecem krugu je zgasila kamera, a na 4. sam skuzio da se gasi kamera jer je baterija prazna ...bitno da imam rezervnu bateriju koju sam ostavio u ZGu.

p.s.
Kvaliteta filma je dosta losija nego sto je uobicajeno, GoPro 1 ima gadnih problema kad je u sumi kontrast svjetlo/tama, odnosno kad probijaju na sitno zrake sunca kroz guste krosnje pa je kmica u sumi, a tako je bas bilo na Psunju + sto smo dosta brzo prasili i sto je poprilicno grbavo pa se kamera trese.
Nik je offline   Reply With Quote