Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.05.2013., 22:37   #6080
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Sad su već počele kafanske priče...
Koja je to policajac sila da ima utjecaja na medije i da se o njemu ne smije pisat?
Komedija od priče, a ne zataškavanje.
Svi su u bolnici, policajac je za volanom bio i zabušio se u ženu. Ne pišu o tome,bar nisu dosad (gleda san lokalne novine).

Odkad su to kafanske priče?
Citiraj:
Autor celduce Pregled postova
Pozdrav forumašima.

Pošto nisam učlanjen na nikakve auto-moto forume i nepratim tržište rabljenih automobila nadam se da mogu priupitati za par mišljenja.
Ako admini misle da tome nije mjesto ovdje neka uklone.
Zainteresirao sam se za ovaj model jer bi služio kao drugi auto, godišnje bi se prelazilo cca 8000 - 10000km maximalno.
Čovjek je umirovljenik i kaže neće moći više vozit jer pije ljekove a i starost nosi svoje.

Cijena: 20 000kn (2700E), ispod neda jer kaže da je mažena i da nek `rađe istrune nego da je da za za sitniš .

Radi se o KIA Spectra LS 1.6 16V 101ks, 94000km, 2003g, prva rega 02/2004, ABS, klima, elektricni podizaci X4, dva zracna jastuka, centralno, koža,
maglenke, 5 vrata, prvi vlasnik, 4 ljetne gume kupljene prošle godine. Do sada nikakvih problema.
Znam da me očekuje veliki servis ali računao bi da bi ga koristio narednih recimo 4g za uobičajenu defanzivnu vožnju od točke A do točke B.
Utegnuta je, ništa unutra ne škripi, unutra sve čisto i bez znakova habanja, zmazotina itd. Auto iznutra izgleda 4 / 5 što me odmah ugodno iznenadilo.

PS: Upoznat sam sa Kia vozilima,imao doma 4g Sephiu te Shumu na prošlom poslu kad se išlo na teren.
Spectra je redizajn Shume i mislim male izmjene na motoru te bolja oprema tako da sam upoznat manje više sa cijenom održavanja, potrošnjom, dječjim bolestima itd.

Daklen, da li je to ok cijena za taj auto?

kia spectra 1 6 ls slika 23180759
Mislin da bolje ne možeš tražit, 10 g, ima ok opremu, nije puno prišla. Najbolje je da je malo provozaš (50tak km, da vidiš kad se ugrije kako radi), i povedeš nekog mehaničara, čisto da prilgeda malo limariju (znaju ti starci pomalo vozit, ali i često udarat jbg vid, reakcije ), a šta se tiče cijene, donesi 2700, daj mu manje na ruke i vozi
Baja 001 je offline   Reply With Quote