Pozdrav forumašima.
Pošto nisam učlanjen na nikakve auto-moto forume i nepratim tržište rabljenih automobila nadam se da mogu priupitati za par mišljenja.
Ako admini misle da tome nije mjesto ovdje neka uklone.
Zainteresirao sam se za ovaj model jer bi služio kao drugi auto, godišnje bi se prelazilo cca 8000 - 10000km maximalno.
Čovjek je umirovljenik i kaže neće moći više vozit jer pije ljekove a i starost nosi svoje.
Cijena: 20 000kn (2700E), ispod neda jer kaže da je mažena i da nek `rađe istrune nego da je da za za sitniš

.
Radi se o KIA Spectra LS 1.6 16V 101ks, 94000km, 2003g, prva rega 02/2004, ABS, klima, elektricni podizaci X4, dva zracna jastuka, centralno, koža,
maglenke, 5 vrata, prvi vlasnik, 4 ljetne gume kupljene prošle godine. Do sada nikakvih problema.
Znam da me očekuje veliki servis ali računao bi da bi ga koristio narednih recimo 4g za uobičajenu defanzivnu vožnju od točke A do točke B.
Utegnuta je, ništa unutra ne škripi, unutra sve čisto i bez znakova habanja, zmazotina itd. Auto iznutra izgleda 4 / 5 što me odmah ugodno iznenadilo.
PS: Upoznat sam sa Kia vozilima,imao doma 4g Sephiu te Shumu na prošlom poslu kad se išlo na teren.
Spectra je redizajn Shume i mislim male izmjene na motoru te bolja oprema tako da sam upoznat manje više sa cijenom održavanja, potrošnjom, dječjim bolestima itd.
Daklen, da li je to ok cijena za taj auto?