Citiraj:
Autor Neo-ST
Nisam rekao da nema, čitaj malo bolje 
|
Pročitao sam ja što si ti napisao, samo ne znam dal je baš star trek serijal dobra preporuka ako tražiš dubokoumne rasprave u filmu. Ovi stari jesu bili drugačiji, ali to je i dalje bio akcijski sf. Koliko god da su ova dva nova čista akcija, krš i lom, toliko mi je ponašanje likova u tng dijelu serijala strano i neprirodno. Oni su svi toliko kul i bezbrižni dok neko sasipa salvu torpeda na njih. I onda časnik za oružje izvjesti da su napadnuti, i tek onda kapetan izda naredbu za dizanje štita, evasive maneuvers i return fire. Da Picard i Riker izginu, Worf bi vjerojatno blejao u zid dok mu netko ne bi rekao da možda ne bi bilo loše da uzvrati vatru. Realno u pm. Plus što bi čovjek očekivao da par stoljeća u budućnosti, računalo samo digne štitove u nanosekundi u slučaju napada, al ne, to mora Worf. Što se istraživanja alienske prirode tiče, malo sutra. Svi alieni imaju praktički ljudske osobine. Nikom nije palo na pamet napravit nešto fakat strano, nama potpuno stran način razmišljanja. U principu mi je star trek kao tv serija bolja s te strane. A filmovi su obični akcijski sf. Ovi novi pucaju od efekata, glumci su balavi, al da su mi trash u odnosu na staru gardu, nisu. IMO.