View Single Post
Staro 14.05.2013., 11:58   #1
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Androidx86 problem kod podizanja

Ovako,pokušavam na HP Probook 4520s instalirati dualboot windows 7 Home Basic i Android 4.2 x86,(istu stvar sam imao na asus eee pa znam da je moguće :S )
Android sam skinuo ovdje
Na laptopu imam 2 Particije (C:Windows,D:Podaci) i 150Gb unallocated space.
Pratio sam ovaj postupak ali imam problema sa podizanjem androida.Neiskorišteni prostor sam napravio u 150gb ext3 particiju na koju želim instalirati android i koliko god ovo glupo zvuči nikad ne mogu pogoditi pravu particiju na koju da se instalira kod mjesta please choose a partition imam ponuđene 4 NTFS sda1,sda2,sda3,sda4,sdb1,pored svih piše NTFS iako je jedna particija ext3 i nikako nemogu "pogodoit" koja particija je ext3,...nakon instalacije kada se android diže dođe do svog logo-a gdje monitor počinje samo titrati,slično kao da se pali i gasi,. kada pokušam pokrenuti android sa usb-a (isti sa kojeg pokušavam instalirati android) sve uredno radi,i leti :S...može nekakava pomoć zato što na podaci particiji imam bitnih podataka pa se ne mogu baš igrati sa razno raznim nagađanjima i formatiranjima :S napravio sam update bios-a od laptopa,stvar je ista.
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote