Citiraj:
Autor skitnica
Ne cekam vise, kupili smo ih.
spojeni kod prijatelja i dozivio sam malo iznenadjenje. Na nekom skupom pojacalu na kojeg su bili spojeni kod prodavaca su zvucali dobro a na Yamahinom AV recieveru zvuce - bolje! Ovo mi stvarno nije jasno.
Slusali smo isti CD i tu i tamo (taj s tvog avatara) isad sam malo zbunjen.
Ona tuba sa straznje strane se moze skroz izvuci. Da je zalijepi sekundarnim?
|
To je vjerojatno do prostorije u kojoj slušaš, kod tebe je bolji raspored ili materijali u prostoriji (ili si bolje pozicionirao zvučnike). Imam doma receiver Yamahu RXV1065 i stereo pojačalo NAD 356, do sada sam slušao nekoliko zvučnika na oba pojačala, nikada nije zvučalo bolje na receiveru (receiver i pojačalo su istog cjenovnog razreda, oko 5500-6000 kuna kad su bili novi). Isto sam tako imao Sony jeftilen receiver i Jamo studio 180 zvučnike (šrot, zna tko ih je slušao) u podtavanskoj sobi koja je bila obložena plutom po zidovima, zvučalo je jako dobro, predobro za takav sustav. Kad sam sustav prebacio u "normalnu" sobu zvučalo je ajme majko, kupovao sam nove zvučnike (pa pojačalo) unutar tjedan dana. Ako možeš posudi neko stereo pojačalo, probaj u istim uvjetima, pa javi da li je receiver bolji