ja sam spavao do 9.40h! pa umjesto na posao (koji mi je iznenada odgođen za navecer), neplanirano sam pojurio na sljeme i rekordno stigao do lonjscine za 20min.
kod prvih klupica, umjesto da ja lovim ekipu koja je kretala s tunela u 10h, cekam daria12, balcan_boya i marka iz proteje

gore u lugarnici vec je bila stacionirana ranija jutarnja ekipa.
nik, drstro, zlayo, šošonja, lovro i okruglica!
otisao s njima dolje 52kom. prvi put vozio sam tom stazom! oduševio me uski i strmi, zemljani + zavojiti dio među drvecem! slalom i driftanje zadnjim krajem. predobro

volim kad je podloga rahla zemlja. uski singletrack po grebenu takoder mrak. pocetak 52ke, odmah nakon ulaska na makadam s ceste, nije mi se bas svidio, jer je pun kamenja! ostatak staze fenomenalan.

danas je bilo svega..skokova, padova, proklizavanja, vrišanja i psovanja (okruglica). lovro rekordno puta pao. cca. 4-5. šošonja i destro fino skakali, a destro se na kraju skrsio na najstrmijem zavrsnom dijelu ispred brane i strgao sic. ;( ja kasnio doma na rucak.
na ksaverskoj cesti, pri povratku, sreli maxa, sileta i čorusa, koji su tek kretali (adaksinjo doma kosio vinograd).
bit ce kasnije i par slika, jer ovo sad tipkam s moba

(na rucak minimalno zakasnio, fulao tek apetitiv)

[edit]
ovo treba sto prije ponovit, da zapamtim stazu, posto ima 5-6 slicnih skretanja. E... kakvih sve jebackih staza ima na sljemenu! a jos nedavno mislio sam da je 18-20 kraj svijeta..