Citiraj:
Originally posted by gpremec
Napokon da vidim da nisam jedini s tim problemom. Logitech FF volan i Colin 2 se ne vole. Ne znam dali je to zbog drivera ili samog Colina 2, ali volan se ponasa divljacki na svim stazama, a posebno na ravnim asfaltnim dionicama. Uglavnom, kako mi je Colin 2 znatno losiji od Colina 1, ne bih se zacudio da Colin 2 ne radi dobro s FF volanima.
S druge strane, Rally Championship 2000 i FF volan su ZAKON! I nekoliko puta bolja igra od Colina 2.
|
Dva udarca glavom o stol je jedino što na ovo mogu reći.
Imali smo isti problem. Uspio sam ga rješiti.
Colin stvarno nema dobru podršku za FF i nije tako realna stvar kao na CMRR 1, ali mi barem više ne divlja po stolu. Prije mi je htio srušiti monitore, a stol je na čeličnim profilima.
O Rally Championship 2000 nemam pojma i nisam baš upoznat s igricama, ali bi htio pogledati to. Neki je tip vidio neki demo za Colina 3 i rekao je da je fantazija na kotačima. Samo je rekao da je i dvojka dobra sa patchevima, ali se to nije baš vidjelo na stazi.
Mislim da ću se do trojke igrati na jedinici i još jednom deklasirati konkurenciju, što je već stvarno dosadno.