08.05.2013., 16:20
|
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Psunj - after ride - dernek
HIiM raja,
poslo sam Santu ovo:
Citiraj:
Hvaljen Bog, Santo
dolazimo, ako Bog da, nas cca 20ak zasada u subotu, 18. svibnja na cjelodnevnu vožnju po Psunju. Mi smo ona raja sa Sljemena: nik, cuks, zlayo...nekada uskoči i Bero s nama...
pitanje: konto sam (pošto sam ja bosanac) da nakon celodnevne vožnje omastimo se roštiljom kod doma Omanovac. Dali ima netko iz kluba kod vas da je slobodan tu subotu (da nije neđe na trkama) pa da predvečer, prije nego se mi vratimo raspali vatru i postavi rešetke 3-4 i kada mi se vratimo samo onda postavimo mesinu i raspalimo pjesmu. Mi bi donijeli ujutro sve sa sobom, meso upacano + krokete ugljena, samo drva nemamo gdje staviti i nemamo rešetke. Gore sam vidio da ima nešto natkriveno i da se tamo može raspalit.
Taj netko ili neka bi trebao/la da u subotu ujutro preuzme mesinu od nas (mi smo negdje do 8h u Pakracu kontam), spremi negdje u frižider i onda popodne oko 17h da skoči gore, naloži vatru i pripremi ugljen i onda zajedno pečemo. ja kontam da smo mi gotovi sa vožnjom do 18-19h.
Ja bi osobno volio da se i ti pridružiš, tj. što više vas iz kluba (na vožnju i na ćevap party). Ja sam bio prošle godine sa jednom ekipom iz zgb na Psunju i mogu ti reći da je merak pravo i eXtra je to na nivou
Irvin Filipović
P.S. ako nam možete i neku gore mjuzu isfurat, i to je dobrodošlo, naravno da može i harmonika
|
a dobio nazad ovo:
Citiraj:
Hej Irvin
Nema problema. Nadam se da ce mo jos jednu stazu do tada ocistiti.
Razmislite o spavanju u domu, cca 60kn je po osobi noc.
Oko rostilja i vecernje igranke nebi trebao biti problet. Za takve akcije uvijek ima zaonteresiranih. Imamo par lijepih lokacija za rostiljanje, logorovanje.
Ajd mi se javi pocetkom iduceg tjedna i dogovorimo se detalje.
Ja cu jako rado ici svama na voznju. Sada se napokon mogu ici voziti :-)
Cujemo se i vidimo
Santo
|
valjal? 
Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 08.05.2013. u 16:32.
|
|
|