Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.05.2013., 18:10   #5982
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Ako je Suzuki premalen, onda je i Punto, sva sreca. Svaka čast onome ko ima muda jurit u tom autiću od 100kW, a dezintegrira se ako ga jače dotakneš. Sad vi vlasnici možet reći bilo što u njegovu obranu, al nagledao sam ih se totalno skršenih do neprepoznatljivosti pri normalnim brzinama.
Dizel, jel bi mali gradski auto, hatchback, sedan, karavan, pickup ili kombi, prije svega?
Svaka cast onome ko ide svaki dan na posao u takvom autu. Pogotovo u konkretnom koji je jos dodatno spusten i ucvrscen. Jos ak ima otvoreniji auspuh, nakon mjesec dva to postane milina za usi. Treba imat jako cvrstu psihu a i kicmu da se tak nesto trpi svakodnevno. Super je to autic za mlade ili entuzijaste ali za ostale nije vrijedan patnji.

Mislim da su 626tice, stariji Avensisi ili Carisma sa osnovnim benzincima oko 3000 eura, 03 ili 02. Jednostavni auti, udobni sa puno mjesta i dobrom opremom. Vozio sam Carismu 4 godine i nije nist skuplja za odrzavat od nekog broj manjeg kompakta a nusporedivo konfornija, sicevi fantazija i sve je sklepano pic, mic. Stukla mi ju je tuca do bola pa sam je moral prodat. Ak nist drugo dobis neki Hyundai za tu lovu sigurno.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.05.2013. u 18:17.
MAGARAC je offline   Reply With Quote