Citiraj:
Autor IcyTexx
Ako je Suzuki premalen, onda je i Punto, sva sreca.
Dizel, jel bi mali gradski auto, hatchback, sedan, karavan, pickup ili kombi, prije svega?
Ja ti imam auto za prodat al ima 20 godina, pa nista od toga.  Vectra GT, plin, klima. Hehe.
Bacam malo okeco po Njuškalu, kolko smisla vam ima ovaj oglas:
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-...-oglas-8054252
|
za 4000€ se kupuje stara mazga/honda, a ne audi star 16-17 godina...
Znas ti koliko košta servisiranje tog auta? Netko tko placa auto 4000€ sigurno si to ne moze priustiti.
Ti auti vise klase, polovni, su zesci macak u vreci. Opcenito se ljudi znaju zaletiti i napraviti overkill pa placu na servisu (ode turbo, lamela, itd...) zbog zamjene dijelova koji JESU potrosna roba ali kostaju ko svetog petra kajgana. Tu jos imas registracije, osiguranja koji su također veci izdatak.
Onda na kraju balade kupuje polovne djelove i imaš krš od auta koji je (bezobzira sto je audi/bmw) opasnost na cesti.
To pogotovo radi glupa mlađarija. Tak mi je jedan bivsi kolega sa faxa prije neke 4 godine kupio nekakvog BMWa. I sve to divno krasno, ali 18" kotaci gore. Tad je imao celestonke i sjecam se da je plakao oko toga. I bas ga neki dan sretnem i popijemo kavu i on sav u depresiji i prica kak ima jos uvijek te gume gore i kak su jako skupe gume na 18" cola
Da je bio pametan kupio bi za iste novce mazdu 323, mlađu pa jedno 5-6 godina sa 100 000km, a ne razguljenu krstaricu sa 250 000km. Ne bi morao plakati kad ce mu turbina vrisnuti i mogao bi imati auto koji smije voziti po kisi, jer se set guma otprilike onoliko koliko ja popušim na mjesec...
Danas se za 4000€ moze kupiti pametan auto koji te moze dugo sluziti. Treba gledati po specijiziranim forumima te tematika. Ljudi stvarno znaju prodavati pic pic auto za kikiriki.