View Single Post
Staro 05.05.2013., 16:25   #32563
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
ja sam jutros malo raskopavao po zadnjoj nabi, pa cete veceras dobiti fotke kako zgleda Superstar Switch EVO naba. (Novatec 881? ako se ne varam).

Od ovako zamijecenih stvari, moram naci kazetu koja cijela ima aluminijski spider. Preporuke?
Nemoj se time opterećivati. Čak i skuplje kazete imaju alu spider na samo 6 od 9/10 zupčanika, tako da će ti se opet ovi najmanji urezati. Ako već imaš Switch nabe i nervira te to usijecanje (iako je to samo kozmetički, i malo trebaš cimat kazetu kod skidanja) onda uzmi čelični freehub.

Citiraj:
Autor Mate Pregled postova
Irvine ovi tvoji izvještaji su najjači, uvijek se smijem kako ti to sročiš
Baš smo se fino navozali danas i onaj grah s kobasicom nam je došao kao nagrada jer smo potegnuli na brdo usprkos šugavoj prognozi

Tijekom spusta mi se opet odšarafio jedan vijak koji drži najveću šajbu i bashguard (jučer su se nekako sva četiri odpustila, ali sam na vrijeme skužio što se događa).
Uglavnom taj vijak mi je ispao kad sam prolazio kroz grad i sada ne mogu šaltati na veću šajbu jer felša i lanac spada s nje.
Ima li tko taj šaraf viška i postoji li to uopće za kupiti u našim divnim trgovinama?
Pogon je BCD 104 i taj šaraf je za 3 šajbe.
Ima ali morat ćeš potražit. Nije ti bitan BCD, bitna ti je dužina koja mislim da je 12mm za triple pogone, za svaki slučaj napomeni koji pogon imaš i za slučaj da koristiš neko smeće od Truvativ basha onda ti trebaju malo duži.
Provjeri MP, DSG i Keindl dok se još nisi vratio na selo.