Citiraj:
Autor 1v@n
Yup, imaš fizičko oštećenje i nitko ne može znati čime je uzrokovano i kako će se manifestirati na rad uređaja.
U Americi ti ponište garanciju ako si koristio uređaj u pušačkoj okolini (odnosi se na računala).
Strogi su i nema tu zezancije da će ih netko ić muljati.
|
Zamijenjena su mi već dva Iphonea i niti jedan nisam dobio u novom pakiranju. Na prvom se pojavila žuta fleka na ekranu, odnio sam ga u T-mobile i za tjedan dana dobio novi iako je plastični rub bio malo spljošten od pada. Taj koji sam dobio prestao je raditi kroz par mjeseci i opet sam za tjedan dana dobio novi iako je ovaj novi/stari imao ogrebotinu (od ključeva vjerojatno) što je i ušlo u zapisnik.
Dakle ne mora biti da će odbiti zamjenu ako nije u besprijekornom stanju. Politika zamjene je na razini. Ali upitna je kvaliteta samog proizvoda. Taj famozni žuti ekran je bio česta pojava. Onda, na bratovom Iphoneu zaglavio se power button i o tome je ispisano 30 strana na njihovom support forumu. Apple odbija priznati kako je riječ o konstrukcijskoj pogrešci nego naplaćuje 150$ za novi telefon u USA (odnosno "popravak" starog).