Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.04.2013., 20:03   #5957
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Možda je lik spavao
Mislim da se tip nikad nije probudio, spava mu mozak od rođenja... Afrički žako je za takve Einstein!

ah koja je to scena bila, majko moja. sigurno je poslije pričao "i onda se odnikud sa 800 na sat odjednom stvorio neki manijak" a to kaj sam ja skoro 11 minuta bio iza njega, na 10m...

sjećam se jednom na Karlovac-Zgb se stvori kolona u lijevoj traci, i to ono beskrajno dugačka. Nakon par minuta kaže ti meni žena kak je desna skrooooz prazna, nigdje nikoga. I iako to ne radim inače, vrag mi nije dal mira (nekaj tu ne štima reče mi mozak), i ja u desnu i vrrrooooom. Dođem ja tako do prvog auta u koloni u lijevoj traci a to Golf VI TDI i mlađi tipson za volanom... Frajer zgrčen, napet, oči ispale, znoj mu curi, ono GRČČČ - jer svi znamo da se pri brzini od OSAMDESET kmh ljudsko tijelo raspada od brzine udara mikročestica. Frajer je bil tolko napet da uopće nije vidio kak se ja vozim kraj njega jedno minutu... niti km i km kolone iza.

Jedva sam se suzdržao da ne bacim u drugu pa da zavrištim jer me bilo strah da se ne trgne, ili po kočnici, ili tko zna što pa da ne izazove lančani (s tim da bi ja već bil daleko ispred). I di su onda kurčevi presretači da takve maknu iz prometa? Nabijem ti ja "zakon o sigurnosti u prometu" kad ni s od sigurnosti već samo idu naplatiti kazne za brzu vožnju... po mogućnosti negdje gdje se nikad ne dešavaju nezgode ali zbog nekog semafora koji je uvijek zgašen piše 40...