Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.04.2013., 00:30   #5933
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
A jebenti, triba imat i pošteno auto za putne brzine preko 130. Meni ništa preko nije sigurno u autu koji nije koštao bar 25k€ nov i da nije starije preko 10god. A i nije mi baš ugodno vidjet tolike brzine, ne izgleda mi baš sigurno.
Mislim da je tu veci faktor godina/uscuvanosti nego same cijene.

nekakav kompakt sa 100-110ks od 2000 na ovamo bez pardona ako je u normalnom stanju drzi putnu 150...

A brzine preko toga su silovanje u svakom normalnom autu. Ne pricam tu o potrosnji i da li auto/gume to mogu, nego cisto kao nesto nepotrebno i riskantno.

Svi koji su probali ikakav manevar ili dozivjeli tehnicki problem na vecoj brzini znaju sto pricam.

Probaj na autoputu na normalnom autu na 130 (odi u srednju traku kad nikog nema) malo cimnuti volan. Samo malo.

To je fizika. Sad kak ces ti kao netko tko nije pro driver reagirat ak ti izleti merkat na cestu pred tebe - e to ti je to o cemu pricam.

Svi smo probali koliko auto ide. Kvragu, pa i ja sam ga znao silovat i dan danas mi nekad dodje, ajde da vidim koliko ide, pogotovo ako se vozi nesto jace, ali to je ono 5 minuta. Da bi putovao ZG-ST i drzao cijelo vrijeme neku putnu brzinu na kojoj mrcvarim auto i sebe - nema šanse.

A što se tice presretaca. nema ih vise toliko, jer su uglavnom po gradu... ali ima more samostojecih kamera po otvorenim cestama. Isao sam nedavno do sv. Ivana Zeline. Na 3 mjesta od centra Zagreba.
Fleks je offline   Reply With Quote