HIiM raja,
startovali smo Dado (ghost fs) i ja okolo 11h, ukontali se ujutro i sa Micom da se nađemo na vrhu, pedalirali preko crvenog gdje još ima snega, i osunčali se na terasi Zlatnog međeda (ništa gore ne dela ponedeljkom-da nije to neka nova vera gore ili su gazde Dalmoši pa se odmaraju od vikenda

). Malko ćakule i kao de ćemo? Veli Mic, 9etka je zanimljiva. Mi je nikada nismo vozili i sjurili smo se niz nju, staza merak pravo i sad kad smo već na zapadu, hajd malko do Grme, e a tamo za mene ko vašar (svega ima).
Prvo smo napravili on foot inspekciju, pa nam je Mic učitelj pokazo kako se dropa, pa smo mame obišli i na kraju se iskakli na onom skokiću kod ceste, veli Mic da je i on tamo počeo, pa reko hajmo i mi.
Fala ti Mic druže na strpljenju i odličnom vodstvu...pa smo onda lagano preko čaršije mi opet na istok, do nove prilike da vidim zapad
havarije:
1. dadi na kraju 9etke, tamo kod rampe i u ravnini česme, nešto se dogodilo u prednjoj gumi i ritnulo ga samo tako, natuko malko petu, levu. Kad smo skinuli gumu, guma oko ventila na zračnici od starosti se cepa ko papir, a i bila je omanja rupa tipa snakeBajt negde na sredini
2. na Grmi Dado na 2. skoku kod ceste izvodi neku kerafeku (ala whip) i ritne ga opet točak i sastavi desnu nogu, ali jak je i sve izdržo muški...
Šta se sprema za 1. Maj?